399 ₴
Керамічна сковорідка зі зйомною бакелітовою ручкою ідеально підходить для гасіння. Гасіння — спосіб приготування страв, в якому поєднуються елементи варіння і обсмажування.
Як готувати в Драй Кукер
Під час приготування їжі більше не потрібно використовувати жир. Драй Кукер готує їжу у власному соку під впливом гарячого повітря, що надходить крізь спеціальну парову вежу.
Готувати потрібно на маленькому вогні, не знімаючи кришку.
За рахунок того, що гаряче повітря циркулює по всій поверхні, чудово розкриваються смакові якості інгредієнтів.
На сковороді готуємо низькокалорійні страви
Тушковані страви зберігають корисні якості їжі і вважаються дієтичними. Чудово готувати страви з риби, овочі і т. д. Якщо ви готуєте м'ясо, зверху у вас буде хрустка скоринка, а всередині м'ясо буде соковите.
Тушковане м'ясо, птиця, риба і овочі - страви на кожен день, тому підбирайте підходящий рецепт і враховуйте, що гасіння тривалий процес.
Підходить для приготування в духовій шафі
Ви можете готувати навіть в печі, але перед приготуванням відкрутіть і зніміть бакелитовую ручку. Сковорода з термостійких, високо якісних матеріалів, витримує максимальну температуру 232 градуси.
Як відмити сковороду після приготування їжі
Легко і просто відмити після приготування страви в посудомийній машині або в раковині, використовуючи теплу воду і спеціальний миючий засіб. Переконайтеся, що сковорода не охолола, т. к. жир і піну можу пристати до дна і стінок.
Якщо утворилася сильна піну і жир, наберіть теплої води і залиште на кілька хвилин. Потім ретельно промийте і сполосніть холодною водою.
Рекомендації по використанню:
Характеристики:
Основні | |
---|---|
Виробник | Імпорт |
Країна виробник | Китай |
Кількість в наборі | 1 шт. |
Стан | Новий |
Додаткові характеристики | |
Колір | Сірий |