Традиційно сезон шашликів відкривається на травневі свята, триває все літо і закінчується в останні теплі дні осені.
А шашлику іноді хочеться і в інший час! Так і в сезон виїхати на природу не завжди є можливість, а перед будинком в межах міста багаття не розпалиш.
Альтернатива трудомістким виїздів на шашлики – Электрошашличниця . Вона дає можливість насолоджуватися розкішним м'ясом, смаженим, як на вогнищі, в будь-який час року в будь-якому місці, у тому числі і в приміщенні.
Плюси Электрошашличниці:
- інфрачервоний гриль – швидке приготування (15-27 хвилин), відсутність диму;
- виті шампури (5 шт.) з нержавіючої сталі зручні для насаджування шматків м'яса 20-30 р - розмір і вид «на вогні»;
- алюмінієві стаканчики, закріплені в нижній частині шашличниці, збирають ароматний м'ясний сік;
- потужний двигун (1000 Вт) – приготування шашликів не стопоритися навіть при не зовсім правильної установці шампурів;
- зовнішній корпус з харчового алюмінію найвищої якості (на відміну від аналогів, не емальований) – легко чистити;
- за якістю перевершує імпортні аналоги – співвідношення ціна-якість оптимальне.
Характеристики:
- Час розігріву до робочої температури: не більше 5 хв;
- Час приготування шашлику: 10-25 хв;
- Матеріал: пищевоой алюміній;
- Нагрівальний елемент: з металевого дроту, закритий захисним кварцовим склом;
- Кількість шматків, посаджених на шампур: 5-6 штук;
- Частота обертання шампурів: 2 об/хв;
- Маса одночасного завантаження: не більше 1 кг;
- Живлення: 220 В;
- Потужність: 1000 Вт;
- Висота: 35 см;
- Діаметр: 17 см;
- Довжина шампура: 32 см (з них 4 см ручка);
- Довжина шнура: 70 см;
- Вага: 2,1 кг
Комплектація: Электрошашличниця із захисним кожухом, шампури - 5 шт., стаканчики для збирання м'ясного соку - 5 шт.