99 ₴
Розпушене з допомогою Тендерайзера м'ясо краще зберігає смакові якості, залишаючись при готуванні м'яким і соковитим.
При обробці Міт Тэндерайзером волокна продукту травмуються менше, ніж при обробці сапкою або молотком, а сполучні тканини, навпаки, максимально руйнуються.
Крім того, теплові хвилі легше проходять крізь тканини розпушеного продукту і м'ясо прожарюється набагато швидше і рівномірніше.
Головним призначенням Тендерайзера є додання м'ясу пухкої консистенції, що дозволяє прискорити процес приготування продукту і значно економити час роботи кухаря.
Переваги Meat Тендерізатор М'ясо:
Перед використанням Meat тендерізатор м'ясо в перший раз його рекомендується промити. Потім покладіть м'ясо на обробну дошку. Обережно притисніть Тендерайзером шматок м'яса. Уникайте розміщення приладу над кістками. Повторіть процес по всій поверхні м'яса 4-5 разів.
Для товстих шматків м'яса потрібно перевернути шматок і повторити процедуру ще раз. Можете додати спеції - леза введуть їх усередину м'яса. Промивайте Тендерайзер після кожного використання. Зрідка змащуйте ножі невеликою кількістю рослинного масла, щоб забезпечити плавну роботу.
Технічні характеристики:
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Імпорт |
Країна виробник | Китай |
Користувацькі характеристики | |
Стан | Нове |